Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

A Tensi-Rekreálról…

A Tensi-Rekreál Sport célja

Olyan színvonalas, magas szintű sítúrák, rekreációs, sportos szabadidő programok, üdülések szervezése:

 • ahol kellemes környezetben, aktívan sportolva, egyedül vagy családdal, a mindennapi munka gerjesztette stresszt magunk mögött hagyva eltölthetsz egy hetet, vagy akár egy hétvégét, olyan profi edzőkkel, programszervezőkkel, akik tudják mi kell mindehhez;
 • ahol ízelítőt kapsz különböző sportágakból, melyet a következő alkalommal tovább fejleszthetsz, tökéletesíthetsz;
 • ahol olyan üdülésnek lehetsz részese, amely segít regenerálódni és újra feltölt élményekkel, energiával, melyek hosszú távon segítenek átvészelni a monoton, szürke hétköznapokat;
 • ahol a sportolás, mozgás mellett egy egészségtudatos életszemlélettel is megismerkedhetsz.

…mert többre vágyunk mi is…

                  

Stéger András
Tensi-Rekreál Sport sí- és rekreációs irodavezető 

 

A Rekreál Sport története

A Rekreál Sport Tours Kft.-t 1992-ben alapítottuk, mely szinte családi vállalkozásból nőtte ki magát egy profi, ám nem hétköznapi utazási vállalkozássá, olyanok számára, akik a sportot és a pihenést egyaránt kedvelik.

A cég 2002-ben alakult utazási irodává Rekreál Sport Tours Utazási Kft-ként, sportoktatással és sportos szabadidő programszervezéssel foglalkozik.

2006-ban új irodába költöztünk a Tompa utcába, majd 2008 novemberében fúzió keretében létre hoztuk a Tensi-Rekreál Sport-ot.
A Tensi nagy hagyományokkal rendelkező, több, mint 30 éves múltra visszatekintő, 100% magyar tulajdonban lévő cégcsoport, mely eddig is jelentős sikereket ért el a minőségi utaztatásban. Célunk az volt, hogy a két iroda erőforrásait ötvözve hatékonyabbak legyünk, szinvonalasabb ajánlatokat tudjunk kinálni az utasoknak. Kibővítettük a síelési, sportolási lehetőségek számát, helyét és minden erőnkkel azon vagyunk, ahogyan eddig is, hogy ne a hétköznapi utazási irodák számát növeljük!

A részletes programajánló biztosan segíteni fog a választásban:

 • ha valami izgalmat akarsz…
 • ha valami nyugisat akarsz…
 • ha valami izgalmasan nyugisat akarsz…
 • ha a már megkedvelt sportágban akarsz „ügyesedni"…
 • ha nem vagy elég ügyes, de nagyon szeretnél az lenni…
 • ha a gyerekkel akarsz nyaralni…
 • ha a gyereket szeretnéd egy időre, „sportban" értő kezek között tudni…
 • ha mindezt belföldön szeretnéd…
 • ha külföldön szeretnéd…
 • ha a havon, szárazon vagy vízen…
 • ha szárazon és vízen…
 • ha csapatban vagy ha egyedül…
 • ha szeretnéd, hogy a profi szakember szeme mindig „rajtad legyen"…

Egy kis unalmas statisztika…

A közel 30 év alatt, melyet a Rekreál Sport maga mögött tudhat, több 10 ezer embert utaztattunk, nyaraltattunk, számtalan sikeres utat szerveztünk, számtalan kezdő és haladó sportolni vágyót oktattunk. Közülük több mint a fele rendszeresen visszatérők utasunk.

A számtalan pozitív visszajelzés közül csak egy…

Kedves Rekreál!

Nagyon szépen köszönjük a múlt heti igen jó programot. Pont 15 éve járok veletek,de eddig ez volt mindegyik közül a legjobb. Ebbe bele tartozott a jó szállás, a kitűnő programok és nem utolsó sorban a kiváló, lelkiismeretes oktató gárda. Nehéz lesz ezt a hetet túl szárnyalnotok, de tudom, hogy ez nektek sikerülni fog. Ez nem csak az én, hanem a többi ott lévő „sport társam" véleménye is. Többen úgy jöttünk haza, hogy jövőre is ugyan ide megyünk veletek.

Üdvözlettel: Székely Péter

TENSI - REKREÁL Sport síoktató csapata

Stéger András Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Kovács Péter nemzetközi minősítésű síoktató Bemutatkozás »
Krauth Vera síoktató Bemutatkozás »
Kis Dénes sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Illyés Barna sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Molnár Gábor síoktató Bemutatkozás »
Molnár István sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Dévai Katyusz síoktató,
síovónéni
Bemutatkozás »
Stéger Máté sí- és snowboardoktató aspiráns,
és masszázs programok
Bemutatkozás »
Kováts Viki síoktató Bemutatkozás »
Regőcei Anti síoktató Bemutatkozás »
Réh Gabi síovónéni,
és jógaoktató
Bemutatkozás »
Vörös Domonkos sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Slenker Dani sí- és snowboardoktató Bemutatkozás »
Molnár-Balogh Eszter síovónéni Bemutatkozás »
Bakacsi Zoltán nemzetközi minősítésű síoktató,
és masszázs programok,
túravezető
Bemutatkozás »
Mihály Balázs síoktató Bemutatkozás »
Stéger Anna kiutazási referens,
síovónéni
Bemutatkozás »

Rólunk írták utasaink…

Én is írok a vendégkönyvbe ›

Kedves András! Nagyon boldog szülinapot kívánunk a családom apraja nagyja áldd téged amiért megtanítottál bennünket síelni. A sok szép élményért örök hálánk! Millió csók a Szuper Nagyitól!

Béres Ilona, 2020. október 02.

Szia Nusi! Fantasztikusan éreztük magunkat, az idő szuper volt, Zoli profin vezette a kis csapatot (vele együtt 10-en voltunk), nagyon jófej volt mindenki, mi kifejezetten élveztük a kis létszámot. Mivel hárman voltunk, „kaptunk” egy Peti bácsit a kenuba, aki egy fantasztikus figura, a fiam imádta. Nagyon jó élmény volt, fogunk még menni, az biztos. Köszi még1x!

Evezős túra a Soroksári Kis-Dunaágban, 2020. szeptember 14.

Kedves Anna! Még egyszer nagyon szépen köszönjük Önnek is az igazán kellemes, jól szervezett evezős túrát! Édesapjában vérbeli sportembert, kiváló szervezőt ismertünk meg! Még sokszor szeretnénk együtt tölteni ilyen szép napokat! Szeretettel: Andrea + barátnői

Evezős túra a Szigetköz legszebb vízi labirintusában, 2020. szeptember 07.

Tisztelt Utazási Iroda ! Márc. 15-én vasárnap jöttem haza a tauplitzi síelésből. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a jól szervezett utat. Ebben a vészterhes időszakban sikerült pár napig nagyon jól érezni magam, feltöltődni, élményeket szerezni. A szálloda is minden igényt kielégítő volt. Külön hálás köszönetet, elismerést érdemel Illyés Barna, aki nagyon figyelmes, segítőkész volt. A barátnőim sajnos utolsó percben visszaléptek, így egyedül csináltam végig 66 évesen, de nem bántam meg. Barna ajánlotta, hogy csatlakozzam az oktatott csoporthoz, bár nem kértem oktatást, hogy ne legyek egyedül a pályákon. A lakásomig hozott vitt a kocsival, minden információval ellátott. Remélem még sokszor lesz lehetőségem részt venni az Önök programjain. Üdvözlettel Orgoványi Ágnes

Orgoványi Ágnes, 2020. szeptember 02.

Kedves Anna! Köszönöm a vízi túra részletes tájékoztatóját és a szervezést. Bár az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkhöz, de András vezetésével felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb. Üdvözlettel: Imre

Evezős túrák az Ipolyon és a Dunakanyar legszebb tájain, 2020. június 22.

Kedves András, köszönjük a szép napot, ez volt a legjobb szombat ebben az évben. :-) Üdv: Kovács Zsuzsa (Ipoly túra, 2019. június 15.)

Kovács Zsuzsanna, 2019. június 17.

Kedves Nusi, kedves Tensi Rekreál Sport! Nagyon szépen köszönjük az elmúlt hetet, nagyon jól éreztük magunkat. Olivér gyermekünk is nagyszerűen érezte magát. Mellékelek pár emlékezetes fotót .....:-)))

Helmeci Csilla, 2019. március 05.

Köszönjük Tensi-Rekreál Sport ! Veletek mindig csúcs az élmény ! ❤️ 10 éve :)

Urbán Andrea, 2019. március 04.

Kedves Anna! Fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon szép volt a táj! A szállásunk kicsi volt de divatos és nagyon tiszta. Valtozatos és bőséges a svédasztal. Gyönyörű volt a szauna részleg. Megyünk máskor is! Nagyon köszönöm a segítséget!

Horváth Judit, 2019. március 04.

Kedves Nusi! Köszönöm szépen az egész csapat munkáját, gyönyörű egy hetet töltöttem a Dolomitokban. ☺️ Minden jót kívánok Nektek!

Grósz Anna, 2019. március 04.

Kedves Rekreál! Köszönöm a segítségét az utazásban. Ha ez nincs, a hegyi utakon elég nagy gondjaink lettek volna. Nagyon jól éreztük magunkat a sítúrán. Csodálatos helyeken síeltünk és a túravezető minden tőle telhetőt megtett, hogy az időjárás és a csapat tagjainak eltérő sítudása ellenére is mindenki mindenhova eljusson. Nagyon kellemes volt a szálloda is. Még egyszer köszönök mindent Önnek és az Illyés Barnának is.

Nagyné Vass Julianna, 2018. október 15.

Kedves Anna! Köszönök szépen mindent,épségben megérkeztünk,élveztük a pár napos síelést,az elhelyezéssel minden rendben volt.

Kovács Éva, 2018. október 15.

Kedves Anna, kedves András! Bármilyen változatosan pocsék is volt az időjárás előrejelzés, ügyesen szépítettetek, és igazán pompás utat varázsoltatok nekünk - ismét. Tudjuk, hogy a rengeteg napsütést csakis Nektek köszönhetjük, és persze a hangulat és a pályák is nagyon jók voltak. Idén különösen jól sikerült a hóminőség és -mennyiség megválasztása, csak így tovább! Ha jövőre ismét felmerülne a kérdés, ideírom, hogy a 26-os kulcsot kell nekünk félrerakatni, de talán ez a 28-as még jobb volt. (Egyik jobb, mint a másik.) Köszönjük, üdv és puszi! Némethék

Németh - Kovács Ildikó és Gábor, 2018. október 15.

Kedves Rekreál! Nagyon szépen köszönjük az igen jó programot. Pont 15 éve járok veletek,de eddig ez volt mindegyik közül a legjobb. Ebbe bele tartozott a jó szállás, a kitűnő programok és nem utolsó sorban a kiváló, lelkiismeretes oktató gárda. Nehéz lesz ezt a hetet túl szárnyalnotok, de tudom, hogy ez nektek sikerülni fog. Ez nem csak az én, hanem a többi ott lévő "sport társam"; véleménye is. Többen úgy jöttünk haza, hogy jövőre is ugyan ide megyünk veletek. Üdvözlettel: Székely Péter

Székely Péter, 2018. augusztus 30.
Én is írok a vendégkönyvbe ›
Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv