Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

Biztosítás


Folyamatosan változó rendelkezések miatt újra gondoltuk és új szerződéseket kötöttünk a külföldi partnereinkkel.
Ennek lényege, hogy amennyiben akár a fogadó, akár a saját országunk bármelyik fél részéről piros besorolásba kerül és ellehetetlenül az utazás, akár az utolsó napon is, a szállásadók visszatérítik a befizetett összeg 100%-át.
Ebben sikerült a legtöbb külföldi partnerünkkel megegyezni.

"Tengerparti üdülőhelyek nyári példáját követve nem kizárható, hogy a síterepek ingyenes Covid-tesztekkel engedik haza a síelőket, amit jelenállás szerint a magyar hatóság elfogad."
(forrás: sielok.hu)

Az idei útlemondási (sztornó) biztosítások a következő biztosítékokat tartalmazzák:

Érvényes abban az esetben is, ha az utas koronavírusos lesz és emiatt mondja le vagy útközben megszakítja az utat, egyéb lemondási okok a feltételben megtalálhatók.
Abban az esetben, ha az utas nem utazik el, akkor, ha indokolt orvosi az eset/biztosítási esemény, úgy visszakapja a teljes ár önrésszel csökkentett összegét, amennyiben megszakította az utazást, akkor a fel nem használt szolgáltatások árát téríti meg a biztosító. Minden egyes utunk beépített sztornó biztosítással is megrendelhető. Az útlemondási biztosítás abban az esetben térít, ha nem tudják megkezdeni az utazást saját vagy közvetlen hozzátartozó váratlan, hirtelen fellépő betegsége, vagy balesete miatt. A lemondás jogosultságát az EUB Utazási Biztosító Zrt. jogosult megítélni a szerződési feltételek szerint. Ez esetben a feltételek változatlanok: útlemondás esetén a biztosító 20% önrészt számít fel.

A 2020. október 15. után induló utazásokra köthető az ún. "Storno Kombi Maxi" biztosítás, amely az útlemondási biztosítás mellet az utazás időszakára érvényes Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítást (BBP) is tartalmaz az Európai Unió országaiban, ahol a díj visszatérítés 100%-os halál vagy kórházi ellátás esetén.
Részletek itt: https://eub.hu/dokumentumok/tajekoztato_StornoKombiMaxi.pdf

Amennyiben nem kíván útlemondási, vagy kombinált útlemondási biztosítást kötni úgy köthető önállóan Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás (BBP), amely az utazás során megadott feltételek szerinti esetekben téríti a költségeket. Az alábbi linken megtalálja, hogy a jelenleg 2020. november 1-ig érvényes utazási korlátozásról szóló Magyar Kormányrendelet alapján az EUB Utazási Biztosító Zrt. 2020. szeptember 9-től milyen feltételekkel vállalja a biztosítási szolgáltatásokat az Utazásra nem javasolt térségekben: https://eub.hu/dokumentumok/eub_kozlemeny_200909.pdf.

Megkötöm a biztosítást >>

Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv