Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** (Ausztria)

A pályákról egyenesen a fürdőbe

Csoportos sítúrák Pályaszállás Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
44 nap indulásig

Szállás: Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof JURI Ferienresort

Időpont: 2021. jan. 17. - 23. (7 nap/6 éj)

Részvételi díj: 289 €/felnőtt -től

Családi sítúra síovi-síisivel - Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** (Ausztria)

A fürdőiről is ismert Bad Kleinkirchheim téli mottója: A pályáról egyenesen a fürdőbe! A kiváló síterep adottságokkal rendelkező Bad Kleinkirchheim 103 km, jól kezelt sípályával és két termálfürdővel is rendelkezik. A sípályák megfelelő minőségéről közel egy tucat ratrak és több száz hóágyú gondoskodik, amikkel a síterep egészét le tudják fedni. Bad Kleinkirchheim sípályáin különleges fekvésének, kiterjedésének, valamint a napsütéses órák számának köszönhetően, síelés közben folyamatosan tudjuk követni a nap járását. Bad Kleinkirchheim büszkélkedhet Karintia leghosszabb, jellemzően piros sípályáival, amiket leginkább a középhaladóknak és haladóknak, a nagyszerűen kiépített gyerekpályáit az idelátogató kisgyermekes családoknak ajánljunk. Az Alpenlandhof szállás a település központjában található, ahonnét pár perc alatt elérhető (300 m) a közeli termálfürdő a St. Kathrein Therme és a sílift állomás a Maibrunnbahn (400 m), ahol síszervíz és kölcsönző is üzemel.

Távolság Budapesttől: 520 km
Utazás:
Egyénileg
Sípályáktól való távolság:
 Pályaszállás
Elhelyezés: 2,3 és 4 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás, felár ellenében reggeli is igényelhető
Szolgáltatások: internet, sítároló, parkoló

Minimum létszám: 20 fő 

 

Programajánlat

A tavalyi sikeresen MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD után, az idén egyre több túránkon találkozhatsz ÚJDONSÁGAINKKAL!    >>

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁSEDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra, megszervezésre.
A „Családi sítúra - síisi síovival” programoknál 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a sí -és snowboardoktatás, edzés, melynek díja 100-135 EUR/fő/turnus.

Szállás - Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** (Ausztria)

Alpenlandhof***

A síléccel is megközelíthető Alpenlandhof szálláshelye Bach városközpontjában, az új St. Kathrein termálfürdőtől mindössze 100 méterre található.
A legközelebbi sífelvonó 200 méterre van. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.
A szállások ülő- és étkezősarokkal, hegyekre vagy kertre néző terasszal és/vagy erkéllyel, valamint kenyérpirítóval, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és kávéfőzővel felszerelt konyhával rendelkeznek.
A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. A szálláshelyen sítároló is rendelkezésre áll

 

Részvételi díj

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2021. jan. 17 - 23. 
Bilo 4 fő részére 289
Bilo 3 fő részére 345
Studio 2 fő részére 345
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 6 éjszakára önellátással és az útlemondási biztosítást. A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 4,20 €/fő/éj 16 éves kor felett, a végtakarítást 79-89 €/apt., a gyerekeknek kötelező síoktatást: 4-14 éves kor között : 135 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 135 €/fő/turnus. Reggeli: felnőtt - 15 €/fő/éj, gyermek (3-7 éves korig) - 7 €/fő/éj, gyermek (8-14 éves korig) - 11 €/fő/éj.
Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfo: Bad Kleinkirchheim 103 km (1087 - 2055 m)

103 km sípálya (fekete: 6 km, piros: 77 km, kék: 18 km)

25 felvonó (4 kabinos-, 6 ülő- és 15 húzólift)

 

Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben, 1100m-es magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel igazi „sídorádó”. Az állandó fehérséget 880 hóágyúval biztosítják. A snowboardosok sem maradnak élmény nélkül, őket egy jól felszerelt FunPark várja. Az évi napsütéses órák száma 2000 feletti. De nem csak napfürdőzésre van lehetőség, hiszen eseménydús kikapcsolódás várja a Római Élményfürdőben vagy relaxálhat egyet a St. Kathrein Termálfürdőben. A mindenki számára ingyenes sí- és fürdőbusz kényelmesen köti össze a település különböző részeit, a fürdőket és a lifteket.

Bad Kleinkirchheim – 6 napos síbérlet
Felnőtt 253 €/fő
Junior 190 €/fő
Gyermek 127 €/fő vagy 6 €* / fő
Bébi Ingyenes
Senior 228 €/fő
Junior (2002 és 2005 között születettekre érvényes)
Gyermek (2006 és 2014 között születettekre érvényes)
Bébi (2015 után születettekre érvényes)
Senior (1955 előtt születettekre érvényes)
* További információk a kedvezményes gyermek síbérletről: A gyermek bérlet kedvezményt az Alpenlandhof szállás biztosítja a csoportunk számára. 1 db 6 napos teljesárú felnőtt síbérlet mellé adnak kedvezményt a gyermek síbérletre 11,99 éves korig.

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)


SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.
SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: sífutópálya, uszoda, szauna, szolárium, teke, tenisz, lovagszánozás, bárok, éttermek, szórakozó helyek.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2021. január 16.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof JURI Ferienresort
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 357.4
USD 296.2
CZK 13.53
RON 73.37
HRK 47.33
CHF 330.34